Tapahtumat ja esiintyjät kesä 2020

Kesän 2020 tapahtumat

29.8.2020 Venetsialaiset

On vaan asioita, joita ei pidä muuttaa ja ei ole Venetsialaiset eikä mitkään, jos ei Bat ja Ryyd nouse lavalle!

Nämä kaverit tuskin esittelyä kaipaa! Legendaariset Bat ja Ryyd esiintyvät nyt jo 15. kertaa Wonkamiehen venetsialaisissa. Luvassa on huikea ilta, josta riittää kerrottavaa ja sometettavaa kaikille niille kavereille, jotka missaavat tämän, jo kulttimaineeseen nousseen tapahtuman!

Tule taas, tai tule ensimmäistä kertaa, niin koet jotain unohtumatonta. Alla vähän maistiaisia menneiden vuosien menosta.

 Tapahtuma on K18, keittiö sulkeutuu klo 21:00.

Liput 5€.

8.8.2020

Nyt jysähtää! Rallit peruuntuivat tältä vuodelta, joten päätimme järjestää Wonkafestit, eli artisteja koko päivän puolesta päivästä puoleen yöhön. Kokoonpanoja ja musiikkigenreä löytyy laidasta laitaan ja jokaiseen makuun, alkaen trubaduurista päättyen bilebändiin. Jokainen bändi/trubaduuri vetää kaksi kertaa 45 min setin.

Kello 13:00 päivän musiikkitarjonnan aloittaa rokkikukko trubaduuri Taikku Taivainen, jonka biisilista mukautuu yleisön toiveiden mukaiseksi.

kello 15:15 lavalle nousee Jämsäläinen kokoonpano PopGone, joka soittaa popmusiikkia, uutta ja vanhaa, unohdettujakin klassikoita.

Kello 18:00 vuorossa on rokkia Oulusta. Luna Vesania, Suomalais- Kalifornialainen kokoonpano, soittaa suosikkeja Led Zeppelinistä ja Jimi Hendrixistä kotimaisiin klassikoihin.

Kello 20:15 yleisön hurmaa Wonkamiehen historian tyylikkäin kokoonpano, Beatfools. Luvassa rautalankaa rock'n rollia ja ehkäpä pari Elviksen kappalettakin. Bändi on perustettu jo vuonna 1986, joten stemmat on hiottu kohdalleen.

Kello 22:30 käynnistyy Wonkafestien loppuhuipennus Mica Ikosen luotsaamalla Käsityöläiset yhtyeellä. Tämä bilebändi ei jätä ketään kylmäksi Hurja ja energinen meno on taattua tavaraa käsityöläisillä.

8.8 Lauantaina Ravintola Wonkamieheen pääsee vain rannekkeella, jonka hinta on säälittävän pieni 10€ Wonkafestien aikaan ei ole ruokaravintola avoinna mutta festariväelle on tarjolla huikea festarimenu. Liput ovelta. K18

1.8.2020

Blues Flame - Rytmiä, rokkia ja rähinää rennolla ranneliikkeellä.

Bändi soittaa Bluesia, Rhythm`n`Bluesia, Rockia ja Rock-Popppia. Vaikutteita on haettu mm. Memphis Willie B, Bessie Smith, Screaming Jay Hawkins, Bill Whithers, BB King, Koko Taylor, Slim Harpo, Doors, Johnny Winter, Muddy Waters, Robert Johnsson, Elmore James, Big Mama Thorton ja monilta muilta.

Laulajana toimii upea blues-tulkitsija Pia Nyberg ja muita artisteja ovat: Arto Hämäläinen - Guitar
Jarmo Juntunen - Drums,  Olli Utriainen - Bass

rentoa livemusiikkia lauantaina 1.8. Soitto alkaa noin klo 22 ja kestää yön pikkutunneille saakka.

Keittiö sulkeutuu klo 21:30. Ravintola K18 keittiön sulkeuduttua. Vapaa sisäänpääsy.

                              TERVETULOA

11.7.2020

Wonkamiehen kesän 2020 artistikattauksen aloittaa Three Wishes Duo. Lavalle astuu akustinen duo, joka soittaa rock klassikoita 60 luvulta alkaen. Laulajana yksi suomen kovin rock -ääni, Peter James Goodman

Upeaa livemusiikkia lauantaina 11.7. Soitto alkaa noin klo 22 ja kestää yön pikkutunneille saakka.

Keittiö sulkeutuu klo 21:30. Ravintola K18 keittiön sulkeuduttua. Vapaa sisäänpääsy. 

                               TERVETULOA 

18.7.2020

Repullinen Heppuja on Vili Kiiskisen johtama akustista settiä soittava kolmikko, joka soittaa mm. Eppu Normaalin, Juice Leskisen tuotantoa.

Jälleen livemusiikkia lauantaina 18.7. Soitto alkaa noin klo 22 ja kestää yön pikkutunneille saakka.

Keittiö sulkeutuu klo 21:30. Ravintola K18 keittiön sulkeuduttua. Vapaa sisäänpääsy.

                                    TERVETULOA